Selecteer een pagina

Brasserie Beerie: perfect voor een ontspannen lunch

Zoekt u een gezellige plek om te lunchen in Kesteren? Kom even lekker bij met een hapje en drankje bij Brasserie Beerie. U hebt de keuze uit eenvoudige klassiekers, maar ook luxere varianten. Altijd bereid met heerlijk verse ingrediënten, direct bij de boer vandaan. U zult vast en zeker tot rust komen in onze sfeervolle brasserie met een smakelijke lunch in Kesteren.

Brasserie Beerie vindt u voorbij de ingang van Camping Betuwe/Rijk van Batouwe.

Lekker vers lunchen

Tijdens een dagje fietsen, wandelen of winkelen is het prettig om even bij te kunnen komen met een goede lunch. Of misschien staat er wel een gezellige afspraak met vrienden en/of vriendinnen op de planning? Bij Brasserie Beerie kunt u 5 of 6 dagen per week (afhankelijk van het seizoen) terecht om lekker te lunchen. De sfeer is altijd gemoedelijk en de kaart altijd vers.

Bij de bereiding van onze lunchgerechten maken wij waar mogelijk gebruik van lokale ingrediënten. De Betuwe staat immers bekend om haar hoogwaardige tuinbouw! Zo weet u zeker dat u bij ons steevast een verse én lekkere lunch eet. Bovendien bakken wij iedere dag ons eigen brood. Loopt het water u ook al in de mond?

Heeft u vragen over lunchen bij Brasserie Beerie? Bel naar 085-8882261 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij ontvangen u graag.

Menukaart

Menukaart Brasserie Beerie deel 1
Menukaart Brasserie Beerie deel 2

Lekkere trek gekregen?

Reserveer uw tafel eenvoudig online of neem contact met ons op!