Selecteer een pagina

Lekker uit eten: een vers diner bij Brasserie Beerie

Wilt u leuk uit eten in de Betuwe? Bij Brasserie Beerie kunt u terecht voor een overheerlijk, vers diner in Kesteren. U kunt bij ons uit eten in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Wij bereiden onze gerechten altijd vers en met lokale ingrediƫnten, zodat u optimaal geniet van alles wat de Betuwe te bieden heeft. Dineren in Kesteren? Wees welkom!

U vindt de ingang van de brasserie op het terrein van Camping Betuwe/Rijk van Batouwe.

Uit eten in de Betuwe

Iedereen geniet wel van een lekker diner buiten de deur zo nu en dan. U hoeft immers zelf niet te koken en smult van de heerlijkste creaties. Genieten zult u vast en zeker bij Brasserie Beerie. U hebt de keuze uit zowel vlees- en visgerechten als vegetarische alternatieven. En natuurlijk begint u de avond met een smakelijk voorgerecht. Afgemaakt met een heerlijk speciaalbiertje van het seizoen hebt u een complete avond. En verwacht geen torenhoge prijzen: ook wanneer u goedkoop uit eten wilt, kunt u bij ons terecht.

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van lokale ingrediƫnten. De Betuwe staat natuurlijk bekend om de uitstekende kwaliteit van de tuinbouw, dus wij halen onze groenten en fruit, zuivel en vlees graag bij lokale telers en producten. En dat proeft u!

Reserveer uw tafeltje door te bellen naar 085-8882261 of reserveer hier direct uw tafel. Wij ontvangen u graag bij Brasserie Beerie voor een heerlijk diner.

Menukaart

Menukaart Brasserie Beerie deel 1
Menukaart Brasserie Beerie deel 2

Lekkere trek gekregen?

Reserveer uw tafel eenvoudig online of neem contact met ons op!