Selecteer een pagina

Genieten van catering aan huis door Brasserie Beerie

Staat er een feestje of andere gelegenheid door de deur? Zorg dat uw gasten of collega’s goed aan hun trekken komen met de heerlijke catering aan huis in Kesteren door Brasserie Beerie. De mogelijkheden zijn heel breed, dus of het nu gaat om een warm buffet aan huis of een schaal met vers belegde lunchbroodjes: wij gaan graag voor u aan de slag!

Gemak en kwaliteit

Wanneer u eten nodig hebt voor een grote groep mensen, is het een goed idee om catering te bestellen. U hebt dan per slot van rekening geen omkijken meer naar de lunch of het avondeten en kunt u optimaal focussen op uw gasten of deelnemers. Bovendien hoeft u niet te sjouwen, want u kunt het buffet thuis laten bezorgen. Kies voor gemak en kwaliteit door te kiezen voor de catering aan huis van Brasserie Beerie.

Er is enorm veel mogelijk met onze catering. Wij houden namelijk geen kaart aan, maar werken bij onze catering volledig op maat. Denk bijvoorbeeld aan warme of koude buffetten, helemaal samengesteld volgens uw wensen. Ook huisgemaakte soep met versgebakken brood behoort tot de mogelijkheden, alsook een lunchcatering met verse, belegde broodjes. Wij maken het zo simpel of luxe als u wilt.

Liever uit?

Het is natuurlijk ook mogelijk om met uw gezelschap plaats te nemen in onze brasserie in Kesteren. U kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner. De sfeer is altijd gemoedelijk en ’s zomers kunt u plaatsnemen op ons zonovergoten terras. De ideale plek om bij te komen op een warme dag of na een fietstocht door de Betuwe.

Bespreek de mogelijkheden voor onze catering aan huis door te bellen naar 085-8882261 of door ons een bericht te sturen. Brasserie Beerie: uw partij voor overheerlijke catering in Kesteren en omgeving.

Lekkere trek gekregen?

Reserveer uw tafel eenvoudig online of neem contact met ons op!